ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πώς μπορώ να προχωρήσω σε μία παραγγελία;
Καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα που αναγράφονται σε αυτήν τη σελίδα. Εναλλακτικά στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας του σάιτ και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Πώς μπορώ να πουλήσω τον εξοπλισμό μου;
Καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα που αναγράφονται σε αυτήν τη σελίδα, για να σας δώσουμε μια προσφορά σε περίπτωση που επιθυμείτε να πουλήσετε τον μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό σας. Εναλλακτικά στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας του σάιτ. Η εταιρεία ΕΝΑ Εξοπλισμοί αγοράζει τον μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό της επιχείρησής σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

(+30) 697 4632 777, (+30) 2610 994 632

E-mail

Συνομιλία στο Messenger

https://m.me/enaexoplismos

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα που είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας αλλά και για τις νέες παραλαβές μας, αλλά και για να σας δώσουμε μια προσφορά σε περίπτωση που επιθυμείτε να πουλήσετε τον μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό σας. Η εταιρεία ΕΝΑ Εξοπλισμοί αγοράζει τον μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό της επιχείρησής σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, διευκρίνηση ή παραγγελία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!